Ahmet Hakan, Vakit’i fena yaptı!

Vakit Gazetesi, daha önce katledilen laik Ahmet Taner Kışlalı ve Gümüşhane Baro Başkanı'nı hedef göstermişti.

GAZETECİLER.COM

Ahmet Hakan dün Danıştay Cinayeti'nin Ergenekon tarafından işlendiğine hükmetmişti ya; bugün de o menfur cinayetin dinci örgütler tarafından işlendiğinin tahmin edilmesinin haklılığını anlatıyor.

"Çünkü" demeye getiriyor adını vermeden "Vakit Gazetesi, daha önce katledilen laik Ahmet Taner Kışlalı ve Gümüşhane Baro Başkanı'nı hedef göstermişti."
Ve...
Başbakan'ı uyarıyor; "Sen o gazetenin o adamını uçağına almaya devam edersen her Laik aydın öldürüldüğünde kamuoyu da cinayeti dincilere bağlar".

Yani Hakan'ın yazdıklarından biz bunu çıkardık bir de siz bakın.

Dinciler hemen neden suçlandı

"HEDEF gösterme" ve "gösterilen hedefin dini gayretlerle yok edilmesi" olayı, maalesef bize hiç de yabancı bir durum değildir.

Hadi hatırlayalım:

Bu memlekette bir gazete, Gümüşhane Baro Başkanı'nı yaptığı yayınlarla hedef haline getirmedi mi?

Bu yayınlardan etkilenen adamın biri, ta Osmaniye'den Gümüşhane'ye giderek, sırf dini gayretlerle Gümüşhane Baro Başkanı'nı öldürmedi mi?

Başka?

Aynı gazete Ahmet Taner Kışlalı'nın üzerine çarpı atmadı mı?

Atılan çarpının ardından Kışlalı, bombalı saldırıya kurban gitmedi mi?

Hadi itiraf edelim:

İki gün üst üste o gazetenin manşetinde hedef olan herhangi biri, "Eyvah... Ya canıma kastedilirse..." diye korkmuyor mu?

Demek ki neymiş?

"Hedef gösterme" ve "gösterilen hedefin dini gayretlerle yok edilmesi" olayı, öyle bir çırpıda yabana atılacak bir olay değilmiş.

Ahmet Hakan'ın u-bu yazısının devamı ve diğerlerini