Ahmet Hakan, Rasim'e laf soktu!

Ahmet Hakan 'Darbe olursa ne yaparsınız?' sorusunun yanıtını vermiş. Ama Yanıtı verirken Rasim Ozan'a çakmadan geçmemiş.

GAZETECİLER.COM- Bugün Ahmet Hakan yazısında bir zamanlar kankası olan Kütahyalı'ya çaktı. Dün bir internet sitesinin "Darbe olursa ne yapardınız?" anketine Kütahyalı "Tankın üstüne çıkarım" diye cevap vermişti. Bugün de Ahmet Hakan:  “Tankın üstüne çıkarım” demek, biraz sınanmamış bir kahramanlık havası atmaktır" diye yazarak kankasına çaktı...

Darbe olursa ne yaparmışım?

 BİR internet sitesinden aradılar...

“Herkese soruyoruz... Size de soralım dedik... Darbe olursa bir gazeteci olarak ne yaparsınız?”.

Ne cevap vereceğimi bilemedim...

“Tankın üstüne çıkarım” demek, biraz sınanmamış bir kahramanlık havası atmak gibi olacak idi...

“Evde oturup götürülmeyi beklerim” demek, fazla pasifist bir tutum olarak yorumlanabilirdi.

“Sonra arayın” dedim...

Aramadılar...

Eğer arasaydılar, bir yanıt hazırlamıştım...

Şöyle diyecektim:

“Bu soru şu anda gündem dışı bir sorudur... Uzak ihtimale işaret eder... Doğru soru şudur: Sivil hükümet eleştirilere karşı tahammülsüz bir yol izlemeye kalkarsa, bir gazeteci olarak tavrınız ne olurdu?”

Bu ikili bir zamanlar kankaydı

Şimdi ise aralarında soğuk rüzgarlar esiyor. Rasim Ozan, yeni aşkı Helin Avşar'la "sevişerek söyleştiği" o malum röportajda Ahmet Hakan'a dair "İşi itirafçı muhabbetine vardırdı" "Kendisinden nefret edenlerle ittifak içinde olmasına kızgınım" "İnşallah Ahmet yaşadığı türbülanstan çıkar" "Tek dostu Nuray,gerisi palavra" gibi yorumlar yapmıştı.

Anlaşılan, Ahmet Hakan'ın Soner Yalçın ve çevresiyle olan yakın ilişkileri Kütahyalı'nın tepkisini çekmiş...  Ahmet Hakan'ın da Rasim Ozan'a karşı aynı şekilde kızgın ve tepkili olduğu belirtiliyor. Bunun sebebinin de Rasim Ozan'ın Ahmet Kekeç, Şamil Tayyar ve de en önemlisi yeminli Ahmet Hakan düşmanı Sevilay Yükselir'le olan yakınlığı olduğu söyleniyor...