Ahmet Hakan CHP'li vekilin sesini kestirdi

Kayseri'deki yolsuzluk iddialarının tartışıldığı programa Ahmet Hakan'ın tepkisi damga vurdu. CHP'li vekil Hakan'ı adeta çıldırttı...

GAZETECİLER.COM
Ahmet Hakan dün gece kariyerinin en zor programlarından birine imza attı. Hakan, sayısız uyarısına rağmen CHP'li konuğunu susturamayınca adeta çıldırdı.

CHP'nin meclisteki bütçe görüşmelerinde gündeme taşıdığı Kayseri'deki yolsuzluk iddialarının tartışıldığı programa Ahmet Hakan'ın tepkisi damga vurdu. Yolsuzluk iddialarına konu olan kişinin savunmasını üstlenen ve Ahmet Hakan'ın deyimiyle 'AKP'ye yakınlığıyla bilinen' avukat Yakup Erikel ile CHP Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu canlı yayında iddiaları tartıştı. Ancak, CHP'li vekil program boyunca avukat Yakup Erikel'i adeta bir savcı gibi sorgulamaya başlayınca programda işler karıştı.

Kulkuloğlu, hem susmak bilmeyip hem de moderatörün uyarılarını takmayınca Ahmet Hakan'ı çileden çıkardı. Hakan, CHP'li vekilin programı içinden çıkılmaz hale getirmesi karşısında en sonunda Kulkuloğlu'nun sesini kısarak yayına devam etti.

İşte o anlar: