Ahmet Hakan BDP'li vekili susturamayınca...

Hasip Kaplan CNN Türk ekranlarında susmak bilmeyince programın moderatörü Ahmet Hakan çaresizlikten ne yapacağını bilemedi.

GAZETECİLER.COM
Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge yine gündemi bütün hararetiyle tartıştı. Programa BDP milletvekili Hasip Kaplan ile Ahmet Hakan'ın diyalogları damga vurdu.

Urfa'da BDP il teşkilatına dönük operasyonda çok sayıda gözaltı ve tutuklama yapılmasıyla yeniden gündeme gelen KCK davaları CNN Türk ekranlarında tartışıldı. Konuyu gündeme alan Tarafsız Bölge, BDP Şırnak milletvekili Hasip Kaplan ile AKP Adana milletvekili Mir Dengir Fırat'ı ağırladı. Fırat'ın operasyonları savunması ve BDP'yi suçlamasıyla söz hakkı isteyen Kaplan canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü. AKP'yi topa tutan BDP'li vekil Ahmet Hakan'a zor anlar yaşattı. Bölgedeki bütün devlet kurumları tarafından baskı gördüklerini söyleyen Kaplan susmak bilmedi, konuştukça çoştu adeta. Ahmet Hakan defalarca araya girmesine karşın Kaplan'ı susturamayınca çaresizlik içinde seyretmek zorunda kaldı. 'Hasip bey beni duyduğunuzu biliyorum lütfen bir ara verin' diyen Hakan, konuğu sustuktan sonra sert bir uyarı yaparak programı bu şekilde sürdüremeyeceğini söyledi.

:   Etiket:

KÜRTÇE ŞİİR OKUYARAK ÖZÜR DİLEDİ!
Hasip Kaplan programın devamında da benzer çıkışlarla Ahmet Hakan'ı yine zor durumda bırakınca daha sert bir uyarı aldı. Bunun üzerine ortamı yumuşatmak isteyen Kaplan canlı yayında ilginç bir şekilde özür diledi. Kürtçe bir şiirden bir dörtlük okuyan Kaplan, Ahmet Hakan'ın gönlünü almayı başardı.
 
İşte o anlar:

:   Etiket: