Ahmet Altan'dan muhabirine övgü

Bu dikenli Taraf macerasının bana herhalde en fazla sevinç veren bölümü, bu gazetenin manşetlerinde, sütunlarından, köşelerinde parlayan genç yıldızların başarıları.

GAZETECİLEr.COM - "Bu dikenli Taraf macerasının bana herhalde en fazla sevinç veren bölümü, bu gazetenin manşetlerinde, sütunlarından, köşelerinde parlayan genç yıldızların başarıları.

Onlarla birlikte çalışmak, onların bu başarılarında küçük de olsa bir pay sahibi olduğumu düşünmek beni onurlandırıyor."

Bir muhabir için yaptığı haberin manşette yer alması ne kadar gurur vericiyse, gazetenin en tepesindeki ismin o haber için övgü dolu sözler kaleme alması da o kadar gurur vericidir.

İşte Taraf muhabiri Arzu Yıldız, bugün bu gururu yaşıyor. Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Altan, muhabiri Arzu Yıldız için "müthiş bir gazeteci" yazdı ve böyle devam etti:

"Arzu, Ankara Temsilcimiz Lale Kemal'in yanında bir "stajyer" olarak başladı gazeteciliğe ve çok kısa sürede çalışkanlığı, kararlılığı, fedakârlığı, dirayetiyle kendine muhabirliğin zirvelerinde bir yer açmayı başardı.

Bu çok genç yaşında hem Türkiye'ye birçok olayın içyüzünü öğrenme fırsatı verdi, hem de bize kendisiyle iftihar etme imkânını bağışladı.

Arzu'nun son başarısı cezaevindeki Ayhan Çarkın'ın açıklamalarına ulaşmak oldu."

 

Ahmet Altan'ın köşesinin tamamını buradan okuyabilirsiniz.