Ağlarken bile gülebilen kadın!

Bekir Hazar, bugün köşesinde "ağlama noktasına geldiğinde bile kahkahalara bürünebilen televizyon programcısını" yazdı.

Takvim gazetesi yazarı Bekir Hazar, bugün köşesinde "yaşadığı dramlardan söz ederken ağlama noktasına geldiğinde bile kahkahalara bürünebilen televizyon programcısını" yazdı.

"Sabahın 5'inde çorbacı mı? Tövbe!" başlıklı yazısında Hazar, "Saba Tümer ile ilgili dedikodular ayyuka çıktı geçtiğimiz hafta..." dedi ve Tümer hakkındaki iddiaları bir bir sıraladı. Ardından da yaşadığı dramları anlatıp ağlarken bile nasıl olup da gülebildiğini anlattı Tümer'in.

İşte Hazar'ın o yazısından çarpıcı bir bölüm:

"Adı rol arkadaşı Çağla Kubat ile anılan oyuncu Berk'e gönlünü kaptırmış Saba...
Hatta bir mekanda dudak dudağa öpüşmüşler kendinden 12 yaş küçük Berk ile... Sabaha karşı da bir çorbacıya gitmişler... Saba küçük yaştaki sevgilisine eliyle pide yedirmiş, çorba yedirmiş...
Dedikodular böyle aldı başını gitti...
Önceki akşam Saba'nın CNNTürk'teki programına konuk oldum... Yayın öncesi "Kız nedir bu çorbacı olayları, pide yedirmeler, elcağzın ile çorba içirmeler?" diye takıldım... Saba kahkahayı patlattı yine... Keyiften mi gülüyor, acıdan mı kahkaha atıyor anlamadım. Çünkü bu kızın bir huyu var... Kendisiyle geçen sene muhabbet ederken yaşadığı dramları anlatmıştı... Gözlerinden şapır şapı yaşlar dökülürken de kahkahalarla gülüyordu. Ağlarken bile böyleymiş...
Neyse konumuza dönelim... "Yahu" dedi, "On kişilik bir arkadaş grubu ile çorba içmeye gittik. Aşk maşk yok... Kalabalıktı orası... Muhabbet ediyorduk... "

Hazar'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları