Acun'un yeni projesinin yüzü kim olacak?

Star TV ekranlarına konuk olan Acun Ilıcalı, yeni projesi "Yıldızlarla Dans'ın genç sunucusunu açıkladı...

Dün gece Star Tv'de yayınlanan "Cengiz Semercioğlu ile Full Ekran"a konuk olan Acun Ilıcalı, yeni projesi "Yıldızlarla Dans'ın genç sunucusunu açıkladı...

Acun Ilıcalı programda, "Var Mısın Yok Musun"da yıldızı parlayan yarışmacı Hanzade Durmuş'un, "Yıldızlarla Dans"ı sunacağını açıkladı.

İşte Acun Ilıcalı'nın dün gece Star Tv ekranlarında yayınlanan Full Ekran programındaki açıklaması;

"Televizyonculukta belki kendime de öyle yapıldığı için her zaman şu duygular içinceyim; sıfırdan herhangi birisini alıp televizyona kazandırmak ya da bu işte başarılı olmasına yardımcı olmak… Bana da zamanında böyle yapıldı, belki o yüzden genç yetenekler üzerine titriyorum. Ben de Hanzade’yi “Var Mısın, Yok Musun?”da tanıdım. Çevremdeki insanların görüşlerini aldım, “konuşması biraz hızlı” dediler. Şu anda stüdyoda yavaş konuşuyor ama normalde daha hızlı konuşuyor. Arkadaşlarıma gerekçe olarak “ben ondan da hızlı konuşuyorum” dedim.

Mehmet Ali Birand, çok fazla düzgün konuşmuyor. Açıkca söylersem televizyondaki başarılı isimlere bak, düzgün konuşan yok ki zaten. Şansal Abi'ye bak o da öyle çok düzgün konuşmaz. Düzgün derken çok diksiyonlu konuşmaz. Şansal Abi yavaş konuşur ben çok hızlı konuşurum. Ben şimdi düzgün konuşmaya başlasam seyirci buzdolabına girmiş gibi olur, bu bir gerçek. Beyaz’a bakıyorsun “R”leri söyleyemiyor. Ama bana en sempatik gelen konuşanlardan biri, ona bakarsan. Yani geleceğim nokta bana göre diksiyon dersi almaması lazım ki başarılı olsun. Hanzade de inşallah “Yıldızlarla Dans”ın sunucusu olarak çok başarılı olacak.

Hanzade, yarışmayı canlı sunacak ve altından da çok iyi kalkıcak, şimdi Koç Üniversitesi’ni bitirmiş, zaten işletme mezunu. Eğitimi de çok güzel. Onun dışında “Var Mısın, Yok Musun?”da tavırlarıyla da örnek yarışmacılardan birisi oldu. Ben çok güveniyorum.

Cengiz Semercioğlu: Tanemden sonra Hanzade mi geliyor?

Acun:  Tanemi House Cafe'de tanıdım. Sonra iki dakika konuştuk, acayip kanım kaynadı. Ondan sonra hemen deneme çekimi yaptık. Deneme çekiminden sonra baktık ki bu kız olur. Son derece doğal ve sempatik. Tanem şu anda çok çok iyi noktada, Hanzade için de aynı şeyleri söyleyebilirim.

 

“Yıldızlarla Dans” için düşündüğümüz jüriler: İngiltere’deki yarışmanın birincisi, Belçika’daki yarışmanın birincisi ve Tan Sağtürk…