Aaaa çıplak! Ne yaptın sen Ayşe Arman!

Ayşe Arman'ın pozları herkesin dilinde... Kimisi eleştiriyor, kimisi cesaretine hayran kalıyor. Bunlardan biri de Mutlu Tönbekici...

Ayşe Arman'ın o pozları medya gündeminin tam ortasına oturdu. Herkes Ayşe Arman'ı konuşur oldu. Kimisi eleştirdi, kimisi ise gösterdiği cesarete hayran kaldı.

Bunlardan biri de Vatan Gazetesi yazarı Mutlu Tönbekici oldu. Evinde, Messengerda, dışarıda, iş yerinde her yerde Ayşe Arman'ın konuşulduğunu söyleyen Tönbekici, Arman'a 'Şahanesin' demekten de kendini alamıyor.

(...) Ayşe, ortalığın damına kodu. Nokta. Evimize, Havaş’ımıza, uçağımıza, gazetemize, messengerimize ve nihayetinde köşemize neşe kattın, sağ olasın, var olasın.

Ve şunu da bilesin ki: ŞAHANESİN!

Şahaneliğin bunu yapmış olmandan geliyor.

Böyle fotolar çektirmeyi hayal etmeyen kadın olduğunu sanmıyorum. Her kadının aklının uzak veya yakın bir köşesinden geçer erotik pozlar vermek. Çektiren de vardır belki. Bilgisayarının karanlık köşelerinde kalmak üzere... Veya belki en fazla yatak odasına asmak üzere.

Aslında Ayşe Arman'ın bu pozları vermesinin cesaretten çok, bir tabu yıkma olduğunu söyleyen Tönbekici, bu düşüncesini de şu sözlerle anlatıyor;

(...) Cesaret diyorlar.

Ne cesareti!

Düpedüz tabu devirme bu!

Düpedüz put yıkıcılık!

Düpedüz ne var ne yok hepsini tepe taklak etme!

Düpedüz anarşizm!

Düpedüz rest çekme!

Düpedüz koca bir “nanik” !

(Ah keşke elin burnunda bir nanik çekerken de bir pozun olsaydı...)

Ve ne diyor?

“Canım böyle istedi. Nokta.”

Hantal, durgun, üzerine ölü toprağı atılmış, berikine muhafazakar derken kendi en büyük salyangoz, birbirine bilmemne atmak dışında bir şey yapmayan, tek bir yeni laf, tek bir yeni kıvılcım çakmayan bir topluma ne yaptın sen Ayşeeeee?!!