5 dilde 'bez getir Cafer' demeyi bilen var mı?

Ece Vahapoğlu ve '5 dil' bilgisi tartışılmaya devam ediyor. Mutlu Tönbekici de bugün konuya dahil olup tartışmanın eksik kalan bir noktasını tamamladı.

GAZETECİLER.COM

Ece Vahapoğlu ve '5 dil' bilgisi tartışılmaya devam ediyor. Vatan yazarı Mutlu Tönbekici de bugün konuya dahil oldu ve tartışmanın eksik kalan bir noktasınıTönbeki'cinin Vahapoğlu'nun yanında Okan Bayülgen'e de bir tavsiyesi var...

 Ece Vahapoğlu olayı ve Okan B.

Ayrıca basınımız da bu CV’den hayli etkilenip bol bol röp. yapmadı mı Ece Vahapoğlu ile? Yaptı. Yedirebildiğin yere kadar gidiyor demek ki.

Ama mesele bu değil. Ece Vahapoğlu, böyle bir CV’ye pek ihtiyaç olmayan bir sektörde (benden şimdiye kadar kimse CV istemedi) yani basında bir şekilde kendini var etmeyi başardı. Beğenirsin beğenmezsin ayrı, röportajlarıyla, yazılarıyla önce programını sonra köşesini kapmayı başardı. Kaç zamandır da kaptığı köşede duruyor.

IQ'SU DÜŞÜK DİL SINAVI

Mutlu Tönbekici'nin eleştirilerinden Okan Bayülgen de nasibini alıyor... Bayülgen'in "Ece'yi madara ederken, mazlum durumuna düşürdüğünü" söylüyor ve şunları ekliyor; 

Okan Bayülgen madara etmedi, konuğunu vahşice parçaladı. Hadiseyi IQ’su hayli düşük bir yabancı dil sınavına çevirdi. Sıfırcı hocanın sözlü imtihanı haline getirdi. Üstelik kendini de tekrar etti zira iki hafta önce Türkiye güzeline de aynı numarayı çekmişti.

"BEZ GETİR CAFER"

“Madara” etmek de CV gibi bir şey. Abarttın mı kendin de madara oluyorsun. Onun da CV gibi zarif olması lazım. CV’de olduğu gibi orada da marifetlerini kör kör parmağım gözüne sokmayacaksın. Tatlı tatlı vereceksin. Tatlı tatlı sokuşturacaksın. Vahşi hele hiç olmayacaksın. Yoksa işte böyle madara etmek istediğini mazlum haline getiriverirsin. Birden köşecilerin “ay ama hakikaten biliyor o dilleri yahu! Ben duydum. Süperkonuşuyooo..” dediği biri haline getirirsin. Buyrun. Kim neydi şimdi? Geliyor mu şöyle güzel bir transfer? 5 dilde “bez getir Cafer” demeyi bilen var mı?