'40 yaş üstü kadın yataktaki Mercedes'

"Mercedes ise bildiğiniz gibi bozulmaz, yarı yolda bırakmaz, akmaz, kokmaz, bulaşmaz."

GAZETECİLER.COM - Vatan gazetesi yazarı Mutlu Tönbekici  ünlü yıldız Demi Moore'un kendisi kadar ünlü genç kocası Ashton Kutcher tarafından aldatılmasını ilginç bir yorumla köşesine taşıdı.

Yazısında kendisinin de 42 yaşında olduğunu hatırlatan Tönbekici, genç olma halini nedense bir türlü anlamadığının altını çizdi ve şöyle yazdı:

"Kendinden beş yaş büyük bir kadınla beraber olan bir arkadaşımın 40 üstü kadınlara dair yorumu aynen şöyle:

"Bugünün 40 yaş üstü kadınları süper bir paket. Kendilerine bakıyorlar, vücutları ve yüzleri mükemmel. Üstelik geçmişte bol bol yaptıkları için ve muhtemelen kendileri de bıktığı için dırdırları da yok. Her gece dışarı çıkalım derdi yok, "ben ne olacağım, ne iş yapacağım, ay müdürümü hiç sevmiyorum, iş arkadaşlarımdan nefret ediyorum ama istifa da edemiyorum" şeklinde kariyer dertleri yok, çevreleri geniş, yemek yapmasını biliyorlar, giyinmesini biliyorlar, anneleriyle meselelerini halletmişler, hayat tavsiyesi verebiliyorlar, sorun çözmeyi biliyorlar ve en önemlisi...

Yatakta Mercedes gibiler!...

Boşuna fazla gaza basmadan, sabit hızla, istikametine güvenle gider ve zamanında varır. Oysa ufak arabalarda gaz gider gelir, motor zorlanır, yerine ulaşamazsın, tekrar etmek zorunda kalırsın, ikide bir bir tarafları bozulur, tamir etmek zorunda kalırsın.. Mercedes ise bildiğiniz gibi bozulmaz, yarı yolda bırakmaz, akmaz, kokmaz, bulaşmaz."

Tönbekici'nin yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.