28 Şubat'ın medya ayağına dokunulmayacak!

Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, iddialı bir çıkışla, "28 Şubat'ın medya ayağına 'dokunulmayacak!'" diye yazdı.

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, köşesinde iddialı bir çıkışla, "28 Şubat'ın medya ayağına 'dokunulmayacak! Kimse Özkök'lerin, Altaylı'ların, Mutlu'ların, Dündar'ların savcı karşısına çıkacaklarını sanmasın'" diye yazdı.

"Benim 28 Şubat soruşturmasıyla ilgili edindiğim izlenim olayın medya ayağına pek dokunulmayacağı yönünde. Soruşturma başladığında Ertuğrul Özkök, Fatih Altaylı, Zafer Mutlu gibi isimlerin sorgulanacağını düşünüyordum. Tabii bu isimlere dokununca patronlara dokunmamak olmazdı." diyen Küçük, gerekçesini de şöyle anlattı:

KİMSE SAVCI KARŞISINA ÇIKACAKLARINI SANMASIN

"Kimse Özkök'lerin, Altaylı'ların, Mutlu'ların, Dündar'ların savcı karşısına çıkacaklarını sanmasın. Çünkü bu isimlere dokundunuz mu, Aydın Doğan'a da dokunmanız gerekecek. Aydın Doğan'a dokundunuz mu büyük patronları da sorgulamanız gerekir.

ULUSLARARASI SİSTEM İZİN VERMEZ

Uluslararası sistem belirli holdinglere dokunmaya asla müsaade etmez. TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu'nda bulunan ve bir dönem Başbakan Tayyip Erdoğan'ın konuşma metinlerini yazan Mustafa Şahin, 'Darbeci bildiklerimiz meğer 'taşeronmuş'. Parça başı iş yapan taşeron. Baronlar geri plandaymış. Bunu teorik olarak biliyorduk ama yüzleşmek çok başka bir şey. Taşerona bakarken baronu görmemişiz.

ÇOK BİR ŞEY BEKLEMEYİN

Darbeleri Araştırma Komisyonu gösterdi ki, 'darbe süreçlerindeki rollerinden dolayı taşeronlar pişman, baronlar değil.' Darbeleri yapanlar büyük baronlardır. Onlara dokunulamaz. Onların istemediklerini de dokunulamaz. O yüzden 28 Şubat'ın medya ayağından çok fazla şey beklemeyin. Bu ülkede her şey yapanın yanına kârdır."

Küçük'ün yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın