12 dakikalık orgazm ile CHP'ye çaktı

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Ayşe Arman'ın dün yazdığı 12 dakikalık orgazm başlıklı yazıdan yararlanıp CHP yönetimine yüklendi.

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak yazarı Salih Tuna bugün köşesinde hem CHP yönetimine kendi üslubunca yüklendi, hem de dün yazdığı "12 dakikalık orgazm" yazısıyla tıklanma rekorları kıran Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a.

Kılıçdaroğlu'nun talihsizliklerini bir bir sıralayan ve en kısa zamanda kendisini okutup üfletmesi gerektişiği ileri süren Tuna ardından şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu da kısa süre önce sürekli takip ediyorum diyerek reklamını yaptığı mezkur sitenin okunmaması için CHP'nin resmi internet sitesinde "uyarı" yayımlamak zorunda kaldı.

Böylece "medyaya" karşı ne kadar hoşgörülü olduğunu durduk yere ortaya koydu.

Hep böyle zaten: Daha muhalefetteyken sözünde duramıyor, muhalefetteyken medyaya tahammül edemiyor, muhalefetteyken sürekli prestij kaybediyor. (Bakınız: son anketlerin alayı.)

Partisi de bir alem zaten; bir yanı "Yeni CHP"ye kalkarken, bir yanı "Eski CHP"ye mıh gibi oturuyor. Böyle bir partiye liderlik yapmak başlı başına talihsizlik değil mi?

Hürriyet gazetesinin Ayşe Arman'ı "Kanyon"da (cam bir evin içinde) okurlarıyla (12 dakika) buluşup dertlerini dinlemiş.

Bunu da "12 dakikada orgazm" başlıklı dünkü yazsında "Nefes nefeseyim. / Heyecandan ölüyorum. / Beyinsel orgazm. / Bence orgazm duygusunun sırrı bu:/ Her şey beyinde..." şeklinde anlatmış.

E aferin. Ne de olsa Ertuğrul Özkök'ün Türk basınına armağanı. Hatırlar mısınız bilmem, devr-i saadetinde bu "hanımefendiyi" tebdili kıyafetle "bizim mahalleye" salmıştı.

"Beyni 12 dakikada orgazm olan" bu hanımefendi de Afrika kabilesine keşfe gider gibi "mahallemize" akmış, türban takarken toplu iğne yutanlar var şeklinde müthiş sosyolojik gözlemelerde bulunmuştu.

Diyeceğim şudur ki, (okurlarıyla) "12 dakikada orgazmla" o kadar övünmesin. Madem "her şey beyinde" başlayıp bitiyor; CHP seçmeniyle hiç buluşmadan 5 dakikada "orgazm" oluyor.

Alın size şekil bir: "Dersim katliamı" nedeniyle şappadak birbirine düştüler. Muhalefetin nimetlerini paylaşamıyorlar herhalde.

Salih Tuna'nın yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor