10 yıl sonra yine rekor kırdı!

Kanal D'de bir süredir tekrar bölümleri ile izleyici ile buluşan Aşk-ı Memnu'nun perşembe günkü final sahnesi yine rekor kırdı.

 2008'den 2010'a kadar Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem paylaştığı Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle rekor kırmaya devam ediyor. Kanal D ekranında geçtiğimiz perşembe günü bir kez daha final yapan dizi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Konuyu köşesine taşıyan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, "Televizyonu, yayınlandığı saat diliminde açık olan her altı kişiden biri, bu finali izledi. Kanal D bir daha yayınlasın, o bölüm yine sosyal medyamızda bir numara olur." dedi.

10 YIL SONRA REKOR KIRDI


‘Aşk-ı Memnu’ tekrarları, bir kere daha Kanal D’de yayınlandı. Geçtiğimiz perşembe final yaptı. Twitter dünyasında bir numara oldu. Ev ahalisi “Var mı böyle dizi? Bu kadar yıl geçti hâlâ bir numara olabiliyor” dedi.

Televizyonu, yayınlandığı saat diliminde açık olan her altı kişiden biri, bu finali izledi. Kanal D bir daha yayınlasın, o bölüm yine sosyal medyamızda bir numara olur.

Habertürk'e 2 bomba transfer birden! Habertürk'ten yeni bir bomba daha! TV100’de Kübra Par bombası