10 bin liralık yazı! Okuyun ukte kalmasın

Bu yazı 10 bin TL'lik tazminat sonucunda Perihan Mağden'in içindeki Doğan uktesini çıkarttı. Buyrun okuyun! İçinizde ukte kalmasın!

GAZETECİLER. COM - 10 bin TL olmasaydı bu yazıyı zor görürdünüz...
Perihan Mağden sağolsun...
Napolyon'a mezarında "para.. para" diye bir kez daha göbek attırdı.
DÜne kadar demediğini bırakmadığı Doğan grubuna, söz konusu olan 10 BİN lira olunca içinde kalan "ukte" ile "selam" durdu.
Biz de selamlarımızı iletiyoruz Doğan Medya'ya...
Sağolsunlar...
Ödedikleri 10 BİN TL olmasa biz de Perihan Mağden'in bu yazısını göremeyecek ve içimizde sebebini bilmediğimiz bir UKTE kalacaktı...

Buyrun 10 bin liralık yazıya;

"Sayın Okur, bir yazım yüzünden başbakana (ve eşine) hakaretten ON BİN LİRA tazminata mahkûm edildim. “Bu parayı kendi cebimden öderim. Başbakana kapak olsun,” yazdım. Aydın Doğan ödedi. Yani gazete ödedi.

Ama Radikal’de yazdığım onca yıl boyunca yüzlerce kez mahkemeye verilmiş, bir dolu tazminat ödemeye mahkûm edilmiş–

Şunu da söylemezsem ukte(si) kalır içimde: NE tazminatlarınız için üzerler sizi, ne de maaşınızı bir saniye geciktirirler. Çalışanlarına Doğan Medya’nın yalnız ve yalnızca inanılmaz şerefli (olması gerektiği gibi) davrandığını da geçmişe ışınlanırken BAŞBAKANA HAKARET yazım yüzünden; belirteyim."

YOK ARTIK SAYIN BAŞBAKAN!

Perihan Mağden'in 10 bin TL'lik yazısının devamı Erdoğan güzelleme denemesi ile geçiyor. Taraf tazminatını ödemeyeceği için (aylardır çalışanlara para da vermiyorlar) Perihan Mağden'in "deli" kalemi ancak şunları yazabilmiş;

Demiş ki;

"Başbakan bindi bir ultra-güç alâmetine, son sürat gidiyor– Endişeleniyorum lan ben Başbakanın bu kadar karlanmasından. Hasta olduğunda, ameliyat geçirdiğinde korkmadık mı cümleten?

Korktuk.

Şimdi “Establishment” tarafından mandepsiye getirilen, gözünü Başkanlık Sevdası bürümüş, tüm rasyonalite gemilerini yakmış bir Başbakan da korkutucu harbiden.

Noluyoruz yani? Seçim kürsüsünden Allah’ın denyolarına/ namertlerine saydırdı. Sanki çok lâzımdı! Şimdi tamamen freninden boşalmış: çok düzgün bir gazeteci olduğuna inandığım Baransu’ya saydırıyor. Taraf’a giydiriyor.
İki topuk selamına sattı satıyor hakikatle olan hassas bağını."