1 geçmiş olsun, 3 hoşgeldin, 1 devam!

Mehmet Barlas bu pazar köşesinde kendisini ve kendisi gibi gazetecileri mesleğe bağlayan mürekkep kokusunu yazdı ve 1 geçmiş olsun 3 hoşgeldin 1 devam mesajı verdi.

GAZETECİLER.COM - "Gazeteciliğe başlayanların kısa sürede bu mesleğin bağımlısı olmalarını eskiler "Mürekkep kokusu"na bağlarlardı. O dönemlerde matbaalar da gazete binasının içinde olduğu için, buna hepimiz inanırdık."

Bu satırlar Sabah başyazarı Mehmet Barlas'ın. Barlas, köşesinde mürekkep kokusundan yola çıkarak meslektaşlarını yazdı.

Mehmet Ali Birand'ın ameliyatını köşesine taşıyıp geçmiş olsun derken, Turkuaz grubuna gelen Rasim Ozan Kütahyalı, Hasan Celala Güzel ve Fikri Akyüz'e hoşgeldin dedi.

Barlas köşesindeki son mesajı ise Memduh Bayraktaroğlu'na oldu. İnternethaber'de yeniden yazmaya başlayan Bayraktaroğlu'na "devam" diye seslenen Barlas şöyle yazdı:


Aslında gazeteciler de yok olmazlar bazen yıldızlar gibi gözden kaybolurlar.
Ve bir gün gelir bulutların arasından sıyrılıp yine çıkarlar.
Bu yıldızlardan biri de Memduh Bayraktaroğlu'dur.

O da artık bulutlar arkasındaki günleri geride bıraktı ve internethaber.com'da her gün yazmaya başladı.

Hoş geldiniz
Her gün okuduğum, sevdiğim, arkadaş olduğum bütün meslektaşlarımın isimlerini yazmaya başlasam, siz sayın okurlarımla ortak sevgilerimizin ne kadar çok olduğu görülecektir. Ben bugün Mehmet Ali Birand'a "Geçmiş olsun" ve Rasim Ozan Kütahyalı, Hasan Celal Güzel ile Fikri Akyüz'e "Aramıza hoş geldiniz" demekle yetiniyorum.

Memduh Bayraktaroğlu'na da "Devam" diyorum.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor